Det är dags att gå vidare.

 

Bästa!

Hej har haft en underbar natt och dag, Tilda och Majken sov över hos mig vi köpte godis och chips och badade bubbel och bastade, gick på promenad och bara myste framför en film. Tack för att ni finns ni betyder otroligt mycket för mig!
 
Sen i dag så gick vi ut och tog några kort och sedan gick vi och värmde oss hos Klara där även Lovisa va, sen så gick vi hem till mig och åt marabou och drack var obóy. Sedan så satt vi vid datan och slappa. Alla åkte hem runt kl 5 så då städade jag och nu så sitter jag i soffan och tar det lungt. Skönt att bara sitta och inte tänka på något alls utan bara på det som händer här och nu!
 
Hoppas att ni har haft en bra helg för det har jag haft! :D
 
Bild sen i dag!
 

Igår + Idag

Igår: Hej I går så slutade jag skolan vid 3 (sent) och sen så gick jag och Tilda hem till mig vi åt en macka och sen så typ sminkade vi oss VÄLDIGT fint,och hadde allmänt damp. Hon åkte hem runt kl: 6.
Sen så åt jag och satte mig framför tvn och somnade direkt (jag va sjukt trött) så det var därför jag inte bloggade i går :/
 
Vi bjuder!
 
Idag:Jag vaknade kl: 10:30 har sovit i 12 timmar :O
ar precis ätit frukost och har även tagit några kort ute i snön. Ska snart dra mig till Tilda :D
Skriver mer i kväll Kram! :*
 
 
 

Jazz

Hej, i dag så slutade jag runt kl 2 och då så gick jag, Tilda och Majken hem till mig och typ prata och va inne på datan oså. Sen så åkte dom hem för att göra sig i ordning för dansen. Lovisa och Emma kom till mig sen och då åkte vi till The House och dansade Jazz Klara och Tove va också där, det var första gången och det var super kul, jag ska värkligen fortsätta!
 
Nu såå sitter jag och tittar på "Sveriges roligaste klipp" och myser med min bror.
 
Ha det bra Kram! :*
 
 

Tjao

Hej i dag så slutade jag runt 2 och då så gick jag och Tilda hem till mig, Vi fikade och va inne på datan typ.
Vid 4 så gick vi på tennis träningen som sedan slutade vid 1.
Jag har precis ätit och sitter nu vid datan och lyssnar på spotify, ska se på Inkognito vid 9 tycker att den är as bra ,tråkigt att det här blir sista avsnitet bara men aja.
 
Men ni får ha det så bra! Kram :*
 

Ny Design

Måse nu göra mina bilder lite mindre men aja.. Hoppas ni gillar den :)

18:46

Hej, I dag så var första dagen i skolan sjukt segt men det gick väll. Efter skolan så gick jag, Tilda och My till Lovisa och där va Majken, Klara och Tove också vi gjorde nästan ingenting eller aa va lite o sociala med mobilerna osv.. Sen kom Alice och vi tittade på lite klipp på Youtube. Gick hem runt kl 6 och jag har ätit och typ suttit vid datan.
Jag har blivit värsta Youtube nörden sitter vid youtube typ 24/7 (bra liv osv..)
 
Men ha det så bra! Kram!
 
(Bild från i somras)

Holla

Hej
Nu ska jag börja blogga igen och ska värkligen ta tag i det nu! Kan inte sluta det är så himmla kul!!
 
Men min vecka har i alla fall varit skit bra, jag har sovit över med mina underbara vänner, jjag har varit på två olika filmer på bio, jag har varit på fotbolls träning och anmält mig till Jazz.
 
I morgon börjar skolan... -,-
Men ni får ha det så bra så hörs vi, Kram
 
 

paus

Slutar ett lite tag....

2013


Nyårs Outfit